OVER MIJ

Kijken, luisteren en transformeren

Mijn naam is Eva van ’t Hul en ik ben geboren in 1999. Ik sta te springen om mijn passie voor interieur met u te delen. Mijn wil om te slagen is groot: bij het ontdekken van nieuwe kansen komt de ondernemer in mij naar boven. Ik zet vage ideeën om in concrete acties. U mag van mij verwachten dat ik meedenk, inspireer en budgeteer. Vooral dat laatste kan flink uit de hand lopen bij het creëren van nieuwe interieurs. Ik werk doelgericht en kom mijn afspraken na.

Het eindresultaat is mede afhankelijk van de aansturing tijdens de transformatie; Daarover communiceer ik helder en onderhoud het contact met alle uitvoerende partijen. De voortgang wordt regelmatig met de opdrachtgever besproken en indien er onverwachte obstakels langskomen, dan mag u van mij een oplossing verwachten. Ik ben pas tevreden wanneer mijn klanten tevreden zijn.

Ik ben fanatiek en leg de lat hoog: vooral voor mezelf. Tijdens mijn vrije tijd houd ik me bezig met gezonde voeding en doe ik veel aan fitness en ben ik bezig met dans en kickboksen. Onder het motto: “A creative mind lives in a healthy body” ben ik veel bezig met lifestyle.

Met veel plezier heb ik vier jaar ruimtelijke vormgeving gestudeerd op het Cibap in Zwolle. Hier kreeg ik veel vrijheid om mijn creativiteit te ontwikkelen en me voor te bereiden op een carrière als binnenhuisarchitect.

Tijdens mijn opleiding heb ik gekozen voor de ondernemersrichting. Het was voor mij al langer duidelijk dat ik zelfstandig wil werken en dus een logische keuze. Door de projecten die ik tot op heden heb mogen doen, voel ik me gesterkt in mijn keuze en weet ik dat ik graag zelf de regie en de verantwoordelijkheid wil hebben.

Mijn persoonlijke reis als ondernemer is pas begonnen en het wordt vast geen geplaveide weg zonder hobbels, maar ik verheug me op alle omwegen en ervaringen die op mijn pad gaan komen.