DIENSTEN

‘The longest journey starts with a single step’

De totstandkoming van een nieuw interieur is als een reis; Je begint met een koffer vol ideeën, geïnspireerd door het verhaal van de opdrachtgever en gaandeweg verandert er vaak van alles. Bij elke stap die tijdens de voorbereiding gezet wordt, zal Eva goed kijken naar de mogelijkheden die de ruimte biedt en of de ideeën realistisch zijn. Voor vertrek dient de spreekwoordelijke koffer nog aan een laatste inspectie onderworpen te worden en kan alle overbodige ballast eruit.

Na diverse kennismakingsgesprekken ontstaat een concept en gaat Eva aan de slag met de digitale uitwerking. Vervolgens is voor de opdrachtgever in één oogopslag te zien of er goed geluisterd is en of het 3-D ontwerp een weerspiegeling is van het ontwerp en recht doet aan de ruimte die getransformeerd moet worden. In deze fase van de reis wordt de route vastgelegd en ook al moet er soms gekozen worden voor een omweg, de bestemming is helder en Eva houdt die nauwlettend in de gaten.

Om bij de metafoor van het reizen te blijven: Wanneer u besluit dat u toe bent aan een nieuw interieur, dan kunt u bij Eva terecht voor ondersteuning: ook bij wat kleine aanpassingen. U kunt, zeg maar, kiezen tussen een ‘weekendje-weg project’ ( we houden het graag betaalbaar ) of een ‘verre reis’ en alles daar tussenin.

Advies Interieur en Stijl: “Het-weekendje-weg-project”

Vragen over een meubelopstelling, over nieuwe kleuren in uw huis/bedrijf of heeft u liever een totaal advies? Graag denkt Eva met u mee en komt met een passende oplossing.

Vaak is er behoefte aan een nieuwe look, maar ontbreekt de energie voor een verbouwing. Eva is een expert in het restylen en kan een ruimte volledig transformeren zonder ingrijpende verbouwingen. Uiteraard wordt er steeds rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever, het budget en de functie van de ruimte.

Prep your House….. before Sale: “De stedentrip”

Bent u van plan om uw huis binnenkort te koop aan te bieden of wilt u een bestaand kantoorpand verhuren? Eva kan u helpen om door middel van een relatief geringe investering een maximaal rendement te realiseren. Er is vaak weinig voor nodig om ruimtes aan te passen aan de actuele trends en op die manier de potentiele kopers/huurders met andere ogen naar een pand te laten kijken.

Een compleet Ontwerp – “Van strandvakantie tot Verre Bestemming”

Interieurontwerp is de kunst en wetenschap om het interieur van een gebouw te verbeteren en zodanig een ​​gezondere en esthetischere omgeving te creëren voor de mensen die de ruimte gebruiken. Als men vraagt wat dat kost is “the sky the limit”. Afhankelijk van uw wensen en de huidige staat van een pand gaan we aan de slag. Voor elk budget zijn er mogelijkheden en Eva komt graag met een aantal alternatieven. Net als bij het kiezen van een vakantie zijn er uiteindelijk toch een aantal wensen die eruit springen en Eva zorgt dat de prioriteiten helder worden geformuleerd alvorens er een offerte komt.

In sommige gevallen zijn er wensen ten aanzien van het meubilair die niet fabrieksmatig kunnen worden geproduceerd. Eva kent haar adressen als het gaat om ” custom made furniture”. De meubels die op maat gemaakt worden zijn vaak als een sieraad. Ze leveren prachtige accenten in het nieuwe interieur en geven een persoonlijke noot. Dit geldt natuurlijk ook voor antieke meubels die soms al generaties in een huis of bedrijfsgebouw staan en waar veel waarde aan wordt gehecht.

Projectbegeleiding – “Eva is uw gids van vertrek tot aankomst “

Hoe groot of klein het project ook is, de aansturing van de uitvoerders is cruciaal. Eva zorgt ervoor dat de neuzen steeds in dezelfde richting wijzen en controleert regelmatig of alles wordt uitgevoerd volgens plan. Afhankelijk van de grootte van de opdracht wordt er dagelijks of wekelijks gerapporteerd aan de opdrachtgever hoe de voortgang is. Eva is uw gids en steeds beschikbaar voor al uw vragen over de spannende reis die moet leiden tot uw droominterieur.

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wil je een samenwerking opzetten?
Neem dan contact op met mij via social media of via dit contactformulier.